صفحه 1 : شهرستان صفحه 2 : خبر همدان صفحه 3 : شهرستان صفحه 4 : ورزش صفحه 5 : ایران و جهان صفحه 6 : خبر همدان صفحه 7 : پزشکی و سلامت صفحه 8 : فرهنگی

۳۰
فروردین
۱۴۰۴

شماره
۵۸۶۹

امروز: ۳۰ (فروردین) ۱۴۰۴ ◀ ◀ Saturday 2025 (Apr) 19

عناوین صفحه



هگمتانه، گروه خبر همدان: نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه همدان در دیدار نوروزی با شهردار همدان و مدیران شهری تأکید کرد: مردم‌محوری اولویت مسؤولان باشد.
به گزارش هگمتانه، در روزهای آغازین سال نو، سید مسعود حسینی شهردار همدان به همراه جمعی از مدیران شهری با حضور در دفتر آیت‌الله شعبانی نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه همدان، ضمن تبریک فرا رسیدن عید نوروز و عید سعید فطر، گزارشی از اقدامات، برنامه‌ها و چالش‌های پیش‌روی مدیریت شهری ارائه کرد.

   آیت‌الله شعبانی: توجه به دغدغه‌های معیشت و مسکن مردم در اولویت باشد
آیت‌الله حبیب‌الله شعبانی، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه همدان در این دیدار، ضمن تبریک سال نو، از تلاش‌های شهرداری در جهت توسعه شهری قدردانی کرد و گفت: مدیریت شهری باید در کنار اجرای پروژه‌های عمرانی، توجه ویژه‌ای به نیازهای مردم داشته باشد و توسعه اقتصادی و ایجاد درآمدهای پایدار باید به گونه‌ای باشد که مردم نیز از آن بهره‌مند شوند.
وی همچنین به ضرورت همکاری بین دستگاه‌ها برای پیشبرد اهداف توسعه شهری تأکید کرد و افزود: همکاری و هماهنگی بین دستگاه‌های اجرایی می‌تواند به تحقق پروژه‌های بزرگ شهری سرعت بخشد و موانع موجود را برطرف کند.
آیت‌الله شعبانی در پایان سخنان خود بر لزوم بهره‌گیری از ظرفیت‌های مردمی و اجتماعی در توسعه شهر تأکید و اظهار کرد: مردم‌محوری باید در همه برنامه‌های مدیریت شهری مدنظر قرار گیرد، چرا که رضایت مردم بزرگ‌ترین سرمایه اجتماعی برای پیشبرد امور شهری است.

   سید مسعود حسینی: سرمایه‌گذاری، محور اصلی مدیریت شهری در سال جدید
شهردار همدان هم در این دیدار با اشاره به نام گذاری سال جدید به عنوان سال "سرمایه‌گذاری برای تولید" از سوی مقام معظم رهبری، اظهار کرد: خوشبختانه شهرداری همدان گام‌های مؤثری در راستای تحقق این شعار برداشته است. یکی از بزرگ‌ترین پروژه‌های سرمایه‌گذاری شهرداری، قرارداد با سرمایه‌گذاران خارجی به ارزش صد میلیون دلار است که مراحل اجرایی آن در حال پیگیری است. این پروژه می‌تواند به ایجاد درآمد پایدار و توسعه زیرساخت‌های شهری کمک کند.
وی همچنین از آغاز پروژه‌های مهمی همچون پارک آبی در منطقه سه و بازار خودرو و سایر پروژه‌های سرمایه‌گذاری به عنوان ابر پروژه‌های شهری یاد کرد و افزود: این پروژه‌ها علاوه بر اشتغال‌زایی، نقشی کلیدی در بهبود زیرساخت‌های شهری و اقتصادی همدان خواهند داشت.

  حل معضل ترافیک، اولویت اصلی شهرداری
شهردار همدان با اشاره به اقدامات انجام شده در حوزه ترافیک، گفت: پروژه پارکینگ آقاجانی‌بیک به عنوان بزرگ‌ترین پروژه ترافیکی غرب کشور به زودی افتتاح خواهد شد. همچنین، پل شهید مدرس که یکی از گره‌های ترافیکی مهم همدان است، در دستور کار اجرایی قرار گرفته و عملیات مطالعاتی آن تکمیل شده است.
حسینی در ادامه ارائه گزارش مدیریت شهری افزود: هوشمندسازی ترافیکی نیز از دیگر برنامه‌های شهرداری است. تاکنون یازده تقاطع به سامانه‌های هوشمند مجهز شده‌اند و سایر نقاط نیز در برنامه ارتقا قرار دارند.

   افزایش فضای سبز و توسعه گردشگری
شهردار همدان همچنین به توسعه فضای سبز شهری اشاره کرد و گفت: در سال گذشته بیش از دوازده هکتار به فضای سبز همدان افزوده شد و برنامه‌هایی برای افزایش سرانه فضای سبز در محلات در حال اجرا است.
این مقام ارشد مدیریت شهری به اهمیت حوزه گردشگری اشاره کرد و گفت: گردشگری نیز به عنوان یکی از محورهای توسعه همدان مورد توجه قرار گرفته و تلاش می‌کنیم با ارتقای زیرساخت‌ها و جذب سرمایه‌گذاری‌های جدید، این حوزه را بیش از پیش رونق دهیم.

  چالش‌های مالی شهرداری؛ ضرورت درآمد پایدار
حسینی در بخش دیگری از سخنان خود به مشکلات مالی شهرداری اشاره و تصریح کرد: درآمد پایدار یکی از مهم ترین دغدغه‌های مدیران شهری است و این چالش ما را به سمت تلاش برای خودکفایی مالی و درآمدزایی پایدار سوق داده است.

  حمایت از پروژه‌های فرهنگی و اجتماعی
به نقل از ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری همدان، شهردار همدان همچنین به اهمیت رویکرد فرهنگی در مدیریت شهری اشاره کرد و گفت: محوریت برنامه‌های فرهنگی بر اساس مردم‌محوری و مسجد‌محوری است و تلاش می‌کنیم با اجرای برنامه‌های متنوع، مشارکت مردمی را در فعالیت‌های فرهنگی افزایش دهیم.



ارسال ديدگاه

نام:
پست الکترونیکی:
کد امنیتی:
ديدگاه: